Naar overzicht
In verkoop
Woningbouw
Particulieren
Elshout (2024)

Roodmees - Elshout
Welkom in het charmante Elshout! Op zoek naar een eigen woning in een landelijke omgeving? Ontdek de prachtige rug-aan-rugwoningen met boerderijdeuren die een vleugje rustieke charme toevoegen aan een nieuw thuis. Gelegen in een rustige en jonge woonwijk bieden deze 10 woningen het beste van twee werelden: de knusheid met uitstraling van een boerderij en het gemak van modern wonen. Elke woning is ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden in elke situatie, waarbij een jong gezin zoekt naar een levendige woonwijk en een ander graag thuiskomt in een oase van rust, deze woningen zijn de ideale keuze. De locatie, Elshout, staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en prachtige natuurlijke omgeving. Met lokale voorzieningen binnen handbereik en uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden, is ver reizen niet nodig.

De Gorsen
‘De Gorsen’ is een woonwijk waar in totaal 115 woningen worden gerealiseerd over een periode van meerdere jaren. Het plan is opgezet in verschillende fasen, waarvan de eerste fase reeds is gebouwd (klik hier om de eerste fase te bekijken). Tijdens deze eerste fase zijn levensloopbestendige woningen, rijwoningen, 2^1 kapwoningen, een vrijstaande woning en rug-aan-rug woningen gerealiseerd. Er zijn ook woningen op vrije kavels gebouwd. De tweede fase bestaat uit drie typen woningen. Het eerste type Kuifmees bestaat uit 7 levensloopbestendige woningen. Verder worden er 8 rijwoningen van het type Weidemees gebouwd. Het derde type is de woning van het project Roodmees. De wijk krijgt voldoende ruimte voor groenvoorzieningen en een speelplaats voor kinderen. De verschillende typen woningen zorgen voor een speelse uitstraling van de wijk.

Energiezuinig
De woningen van het type "Roodmees" hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan