Naar overzicht
In uitvoering
Woningbouw
Particulieren
Elshout (2023)

Kuifmees - Elshout
In het Brabantse dorp Elshout is aan de rand, gelegen tussen de Kerkstraat en de Mayweg, de nieuwe woonwijk De Gorsen ontstaan. De wijk ligt in een dorpse omgeving, is gemoedelijk en ruim van opzet en krijgt een diversiteit aan woningtypen. De vijf levensloopbestendige woningen van het type "Kuifmees" zijn ontworpen met oog voor detail. Om de klassieke uitstraling van de woningen te benadrukken zijn de grote raampartijen afgewerkt met kruisroedes. De woningen zijn ruim opgezet met een lichte woonkamer aan de achterzijde en een tuin zowel voor- als achter de woning. Elshout is een gezellig, kleinschalig dorp, waar men elkaar vaak persoonlijk kent, maar wel met de voorzieningen van een grotere stad op korte afstand.

De Gorsen
‘De Gorsen’ is een woonwijk waar in totaal 115 woningen worden gerealiseerd over een periode van meerdere jaren. Het plan is opgezet in verschillende fasen, waarvan de eerste fase reeds is gebouwd (klik hier om de eerste fase te bekijken). Tijdens deze eerste fase zijn levensloopbestendige woningen, rijwoningen en rug-aan-rug woningen gerealiseerd. Er zijn ook woningen op vrije kavels gebouwd. De tweede fase bestaat uit drie typen woningen. Het eerste type “Kuifmees” bestaat uit 5 levensloopbestendige woningen. Verder worden er 8 rijwoningen van het type Weidemees en 10 rug-aan-rug woningen van het type “Roodmees” gerealiseerd. De wijk krijgt voldoende ruimte voor groenvoorzieningen en een speelplaats voor kinderen. De verschillende typen woningen zorgen voor een speelse uitstraling van de wijk.

Energiezuinig
De woningen van het type "Kuifmees" hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan