Naar overzicht
In verkoop
Woningbouw
Particulieren
Elshout

De Gorsen
In totaal worden er de komende jaren 100 woningen gebouwd in uitbreidingsplan De Gorsen in Elshout. Het plan bestaat uit rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen.

Weidegors
Het project Weidegors - 19 woningen, is samen met het project Kuifgors, één van de eerste projecten dat wordt gerealiseerd in De Gorsen. Het bestaat uit twaalf 6 onder 1 kapwoningen, zes 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De architectuur van de woningen wordt gekenmerkt door de antraciete en rode bakstenen en de betonnen spekbanden. De woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken.

De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. Er wordt standaard gebouwd met exclusieve en duurzame materialen, zoals handvorm stenen en gebakken dakpannen. Ook zijn er ruime posten opgenomen voor Keukenhoff keuken, sanitair, wand- en vloertegels. Hierdoor is het mogelijk om de woning naar eigen voorkeur in te richten.

De woningen hebben een EPC van maximaal 0,40. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?

Geert Leijendekker

De Makelaars van Altena

Geert Leijendekker

woudrichem@dmwa.nl

0183 307 040

http://www.demakelaarsvanaltena.nl

De Makelaars van Altena

Contact opnemen met Tankens?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!