Naar overzicht
In verkoop
Woningbouw
Particulieren
Dussen (2020)

Dussen

Prominent gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Zandweide te Dussen zal Fort Santweijde verrijzen. Het fort dankt zijn naam aan de nieuwe woonwijk en is een ode aan het verderop gelegen kasteel Dussen. Fort Santweijde bestaat uit 11 appartementen onderverdeeld in 8 fortwoningen - waarvan 2 grondgebonden - en 3 torenwoningen met diverse woonoppervlakten en kenmerkt zich door een markante architectuur.

Appartementen

De appartementen zijn ruim bemeten, zijn met veel zorg samengesteld en zullen ook met veel zorg worden gerealiseerd. Compleetheid, kwaliteit, karakter, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn belangrijke thema's als u een nieuwe woning koopt. In deze appartementen hebben wij al deze zaken samengebracht in een goed, compleet en mooi eindproduct. Zo worden de appartementen uitgevoerd in ambachtelijk gemaake bakstenen, dakpannen, betonnen raamdorpels en muurafdekkers, robuust stalen hekwerken, aluminium buitenkozijnen, ramen en deuren.

De appartementen worden niet voorzien van een gasaansluiting, maar krijgen een warmtepomp welke het appartement voorziet van verwarming en warm water. Hierdoor is uw energierekening fors lager dan gebruikelijk.

Fort Santweijde is middels een centrale entree toegankelijk, welke is voorzien van een videofoon installatie met postkasten. In de centrale hal is een trappenhuis en lift gesitueerd. De appartementen hebben ruime balkons en (dak)terrassen, zodat er met volle teugen kan worden genoten van het mooie uitzicht over de landerijen van Dussen. Op de begane grond bevinden zich 11 bergingen. Rondom het fort zijn op eigen terrein 22 buitenparkeerplaatsen gesitueerd. Aan elk appartement wordt 1 berging en 2 parkeerplaatsen toegekend welke in de verkoopprijs zijn inbegrepen.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?

Geert Leijendekker

De Makelaars van Altena

Geert Leijendekker

woudrichem@dmwa.nl

0183 307 040

http://www.demakelaarsvanaltena.nl

De Makelaars van Altena

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan