Naar overzicht
In verkoop
Woningbouw
Particulieren
Werkendam 2022

Zalmschouw - Werkendam
Daar gaat het om in Werkendam: schepen die het water klieven, touwen die tegen de masten aantikken en vogels die boven het water vliegen. Wonen op loopafstand van de gezellige winkelstraat, de Hoogstraat, op fietsafstand van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch en in de omgeving van de indrukwekkende havens van Werkendam.

De tien koopwoningen van het type “Zalmschouw” zijn onderdeel van het project “De Burcht” en worden gebouwd op deze bijzonder mooie locatie. Het project dankt zijn naam aan de scheepvaart en havens van Werkendam. Werkendam is een dorp met veel voorzieningen en is onderdeel van de gemeente Altena. Werkendam ligt op steenworp afstand van de grotere steden Gorinchem en Dordrecht. Dordrecht is onder andere bereikbaar via een veerdienstverbinding en Gorinchem via de Merwedebrug over de rivier de Merwede. De frisse, speels ontworpen woningen hebben een eigentijdse, moderne uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. Zo zijn er op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer, wat deze woningen levensloopbestendig maakt.

De Burcht
In Werkendam worden vanaf 2021 54 woningen gebouwd die bestaan uit 7 koopwoningen, 14 huurwoningen, 23 appartementen en 10 patiowoningen. In 2023 wordt gestart met de bouw van de laatste twee projecten, namelijk het appartementencomplex en de 10 patiowoningen. Alle woningen worden gebouwd in en rondom de Burcht, achter de Hoogstraat in Werkendam. De koopwoningen van het type De Kempenaar zijn in juli 2022 opgeleverd, evenals de huurwoningen van het type “Rijnaak”, “Rietaak” en “Stevenaak”. Het project dankt zijn naam aan de scheepvaart en havens van Werkendam. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met Burgho B.V. Naast de realisatie van "Weidewerf" in Dussen en "Residence Santweijde" in Dussen, is dit ook een project waar wordt samengewerkt tussen Tankens Andel en Burgho B.V.

Energiezuinig
De woningen van het type "Zalmschouw" hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan