Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Dussen (2020)

Weidewerf
In het gezellige dorp Dussen worden 7 woningen van het project Weidewerf gebouwd met een tijdloze uitstraling voorzien van alle moderne gemakken. Er wordt een woning gebouwd in het type vrijstaande woning en zes woningen in het type 2 onder 1 kapwoningen. Een dorp met een kasteel uit de 14e eeuw, een eigen klompenmakerij, de Noordeveldse Molen in buurtschap de Korn en de Drunense Duinen en Biesbosch in de nabije omgeving. Diverse faciliteiten op het gebied van onderwijs, recreatie, sport, cultuur en ontspanning, kortom een heerlijke locatie om te wonen. In 2020 zijn we gestart met de bouw van deze 7 woningen in Dussen. 

Energiezuinig
De woningen van het project Weidewerf hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten
Nieuwbouwproject Weidewerf

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan