Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Andel (2020)

Weidebronk
In totaal worden de komende jaren ruim 100 woningen gebouwd op de Bronkhorst in Andel. Deelplan Weidebronk bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning.

Weidebronk
Het project Weidebronk - 25 woningen, is ruim opgezet en de woonomgeving biedt vele faciliteiten op het gebied van onderwijs, recreatie, sport, cultuur en ontspanning. Het plan bestaat uit achttien 9 onder 1 kapwoningen, zes 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De architectuur van de woningen wordt gekenmerkt door de antraciete en rode bakstenen en de betonnen spekbanden. De woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De woningen hebben een EPC van maximaal 0,4. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn.

De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. Er wordt standaard gebouwd met exclusieve en duurzame materialen, zoals handvorm stenen en gebakken dakpannen. Ook zijn er ruime posten opgenomen voor Keukenhoff sanitair, wand- en vloertegels en een keukencheque. Hierdoor is het mogelijk om de woning naar eigen voorkeur in te richten.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle woningen opgeleverd
- In februari 2020 zijn de 2 onder 1 kapwoningen opgeleverd, lees hier meer.
- In april 2020 zijn de senioren woningen van het project Kuifbronk opgeleverd, lees hier meer.
- In mei 2020 zijn de 1e negen rijwoningen opgeleverd.
- In juni 2020 zijn de 2e negen rijwoningen opgeleverd.

 

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan