Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Zaltbommel (2022)

Aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk de Waluwe, zijn in april 2022 29 koop- en huurwoningen opgeleverd. Er zijn rij-, hoek en torenwoningen gerealiseerd.  Hiervan zijn 9 koopwoningen verdeeld in 8 eengezins rij- en hoekwoningen en 1 torenwoning. De overige woningen zijn voor de verhuur gebouwd. 

WaluweRing II - Zaltbommel
De WaluweRing ligt aan de rand van Zaltbommel. Binnen 10 minuten fietsen ben je in de gezellige oude vesting. Daarnaast ben je ook binnen enkele minuten in de Bommelerwaard. Hier kan heerlijk gewandeld worden langs de rivier de Waal en haar mooie uiterwaarden. Zaltbommel is goed bereikbaar omdat het langs de A2 ligt en vlakbij de A15. Steden als Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Arnhem zijn makkelijk bereikbaar.

Energiezuinig
De woningen van de WaluweRing II zijn energieneutraal en klaar voor de toekomst. Er liggen zonnepanelen op het dak, er is geen gasaansluiting en de woningen zijn voorzien van een warmtepomp. De bewoners koken elektrisch en warm water en het verwarmen en koelen van het huis wordt geregeld via de warmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Actueel bericht 
Een jaar na de oplevering van dit project (juli 2023)

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan