Naar overzicht
In uitvoering
Woningbouw
Particulieren
Zuilichem (2020/2021)

Schoolstraat - Zuilichem
Vlakbij de mooie vestingstad Zaltbommel ligt het gezellig dijkdorp Zuilichem. In dit landelijke gelegen dorp langs rivier de Waal worden nieuwe woningen gebouwd, waaronder enkele levensloopbestendige woningen. In totaal worden er 16 woningen gebouwd waarvan 4 koopwoningen en 12 huurwoningen. Twee koopwoningen hebben voorzieningen zoals een badkamer en slaapkamer op de begane grond, de twee andere koopwoningen hebben de indeling van een eengezinswoning. De woningen worden gebouwd in de prachtige jaren 30 stijl, met een prachtige klassieke Mansardekap. De woningen worden afgewerkt met mooie materialen en speelse details. Zo valt de woning met de dwarskap op en worden er lieflijke dakkapellen toegepast.

Energiezuinig
De woningen van het project Schoolstraat hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten
Nieuwbouwproject Zuilichem (juli 2021)

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan