Naar overzicht
In voorbereiding
Woningbouw
Particulieren
Andel (2024)

Stap binnen in Neerandel, een plek waar je thuiskomt. Ontdek dit project met twaalf comfortabele woningen aan de rand van een historierijke locatie in Noord-Brabant.

Neerandel is de ideale plek waar hedendaags comfort en het dorpse leven elkaar ontmoeten. Gelegen aan de kruising Dokter Esseveldlaan en het Koolmeespad, biedt Neerandel een perfecte locatie voor wie op zoek is naar een comfortabele, duurzame woning omringd door natuur. Hier ervaart u het authentieke dorpsgevoel, terwijl u zich tegelijkertijd centraal in Nederland bevindt, met de steden Rotterdam en ‘s-Hertogen­bosch binnen handbereik. Andel, het dorp waarin Neerandel zich bevindt, straalt dat typische dorpskarakter uit dat zo geliefd is. De naam “Neerandel” verwijst naar de rijke geschiedenis van dit dorp. In het verleden bestond Andel uit twee tweelingdorpen, Op Andel en Neer Andel, die in 1603 werden samengevoegd tot één levendige gemeenschap. Hier ervaart u rust en ruimte op een authentieke locatie.

Neerandel telt twee rijen van in totaal twaalf woningen, waarvan zes beschikbaar zijn voor aankoop en zes voor verhuur. Deze woningen bieden een ruimte van circa 91 m² gebruiksoppervlakte en beschikken over een tuin op het zuidoosten of het noord-westen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en geniet u van een vrij uitzicht aan de voorzijde. Zes woningen van Neerandel zijn nu beschikbaar voor verkoop. Ontdek dit fijne thuis, de sleutel tot een nieuw avontuur. Kom langs en beleef het zelf.

Energiezuinig
De woningen van het type "Neerandel" hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan