Naar overzicht
In verkoop
Particulieren
Wijk en Aalburg

In Maasgaard wordt een gezellig woonwijkje ontwikkeld, waar iedereen een woning of appartement kan vinden.

De initiatiefnemer van het project, E.A. van Ballegooijen en zn B.V., heeft voor ogen gehad om zeer energiezuinige en onderhoudsarme huizen te bouwen die tevens voorzien zijn van moderne installaties, waaronder zonnepanelen. De woningen en appartementen zijn bestemd voor verschillende doelgroepen, variërend van een starter, gezin tot senioren. De appartementen en woningen worden gerealiseerd door Tankens Andel.

Project Maasgaard heeft een fantastische ligging in Wijk en Aalburg vlak bij de Afgedamde Maas. Via een wandelpad en trapje zijn de uiterwaarden van de Maas snel toegankelijk. In de directe omgeving zijn verschillende scholen en een goed geoutilleerd winkelcentrum met een breed palet aan winkels.

14 koopwoningen met veel variatie

Van een complete rijtjeswoning voor een starter en een patiowoning waar de woon- en
slaapkamer op de begane grond zijn geplaatst, tot een riante twee-onder-één kapwoning voor
een groot gezin. De gebruiksoppervlakten voor de rijtjeswoningen bedragen 116 m2, die van de patiowoningen ca. 98 m2 en beide twee-onder-één kapwoningen maar liefst 146 m2 en 160 m2.

12 koopappartementen met prachtig uitzicht

De appartementen hebben allen een ruime woonkamer en keuken aan voorzijde, waar tevens een ruim balkon is. Aan de achterzijde is de slaapkamer en een hobbyruimte gesitueerd, beiden ruimten geven toegang tot het tweede balkon. De gebruiksoppervlakten variëren van 100 tot 130 m2. Iedere bewoner beschikt over een overdekte parkeerplaats.

De woningen en appartementen in het project Maasgaard worden gebouwd met woningborggarantie.

Neem voor meer informatie of vragen contact met makelaar Hofstede op. 

Contact opnemen met Tankens?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!