Naar overzicht
In verkoop
Woningbouw
Particulieren
Andel

Kuifbronk
In totaal worden er de komende jaren ruim 100 woningen gebouwd op de Bronkhorst in Andel. Deelplan Kuifbronk bestaat uit nultredenwoningen in de typen 2 onder 1 kapwoningen en geschakelde woningen.

Kuifbronk
Het project Kuifbronk - 4 woningen, is ruim opgezet en de woonomgeving biedt vele faciliteiten op het gebied van recreatie, sport, cultuur en ontspanning. Het plan bestaat uit twee geschakelde nultredenwoningen en twee 2 onder 1 kap-nultredenwoningen. Nultredenwoning houdt in dat de woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer zonder traplopen bereikbaar zijn. De architectuur van de woningen wordt gekenmerkt door de rode bakstenen en lieflijke dakkapellen bij de rijwoningen. De woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De woningen hebben een EPC van maximaal 0,40. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn.

De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. Er wordt standaard gebouwd met exclusieve en duurzame materialen, zoals handvorm stenen en gebakken dakpannen. Ook zijn er ruime posten opgenomen voor Keukenhoff sanitair, wand- en vloertegels en een keukencheque. Hierdoor is het mogelijk om de woning naar eigen voorkeur in te richten.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Start verkoop
De start verkoop van het deelplan 'Kuifbronk' vindt plaats op vrijdag 12 oktober a.s. op het kantoor van de Makelaars van Altena in Woudrichem aan de Burgemeester van de Lelystraat 16a. Vanaf 13:00 tot 18:00 bent u van harte welkom en zijn de brochures, prijslijsten etc. beschikbaar en kunt u zich ook inschrijven.

Interesse?

Geert Leijendekker

De Makelaars van Altena

Geert Leijendekker

woudrichem@dmwa.nl

0183 307 040

http://www.demakelaarsvanaltena.nl

De Makelaars van Altena

Contact opnemen met Tankens?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!