Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw, Verbouwen
Particulieren
Drunen (2020)

21 exclusieve appartementen in het bruisende hart van Drunen

Hoogduynen biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Drunen. Binnenkort zullen in het voormalige Rabobank gebouw 21 exclusieve appartementen worden gerealiseerd. Midden in het centrum van Drunen, met winkels en voorzieningen in de directe omgeving. Daarnaast is Drunen centraal gelegen tussen 's-Hertogenbosch, Waalwijk en de Loonse- en Drunense duinen. Hiermee heeft u de veelzijdigheid van de grote stad en de rust van de natuur altijd binnen handbereik.

Luxe en comfortabele appartementen

De appartementen worden onder andere gekenmerkt door veel lichtinval en variëren in oppervlakte van circa 58m2 tot 145m2. U komt het gebouw binnen op de begane grond in een ruime hal. Op de begane grond bevinden zich een viertal appartementen, voorzien van een eigen tuin. Wanneer uw appartement op de eerste of tweede verdieping is gelegen kunt u vanuit de centrale hal kiezen om met de trap of lift naar uw appartement te gaan. De appartementen op de eerste en tweede verdieping beschikken over ruime dakterrassen en loggia's/ balkons tot wel 48m2!

Het complex beschikt over bergingen in het souterrain, een separate fietsenstalling en voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Bij het ontwerp van de appartementen is uiteraard veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo voldoen de appartementen aan de laatste duurzaamheidseisen en worden er op het dak van het complex zonnepanelen aangebracht voor gezamenlijk gebruik.

Actuele berichten
Nieuwbouwproject Hoogduynen Drunen (september 2021)

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan