Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Werkendam 2022

De Kempenaar - Werkendam
Daar gaat het om in Werkendam, schepen die het water klieven, touwen die tegen de masten aantikken en vogels die boven hetwater vliegen. Wonen op loopafstand van de gezellige winkelstraat,de Hoogstraat, op fietsafstand van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch en in de omgeving van de indrukwekkende havens van Werkendam. De zeven koopwoningen van het type “De Kempenaar” zijn onderdeel van het project ”De Burcht” en worden gebouwd op deze bijzonder mooie locatie. Het project dankt zijn naam aan de scheepsvaart en havens van Werkendam.

De Kempenaar is een vrachtschip dat speciaal is gebouwd om de smalle en relatief ondiepe kanalen te bevaren. De frisse, speels ontworpen woningen hebben een eigentijdse, moderne uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. Zo is er op de begane grond een slaapkamer en badkamer, wat deze woningen levensloopbestendig maakt. Werkendam is een dorp met veel voorzieningen en is onderdeel van de gemeente Altena. Werkendam ligt op steenworp afstand van de autosnelwegen A27 en A15. In de nabije omgeving liggen de grotere steden Gorinchem en Dordrecht. Dordrecht is onder andere bereikbaar via een veerdienst verbinding en Gorinchem via de Merwedebrug over de rivier de Merwede.

Energiezuinig
De woningen van het type De Kempenaar hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan