Naar overzicht
In uitvoering
Zorg
Zorginstellingen
Zaltbommel (2023-2024)

In Zaltbommel is gestart met de bouw van 54 zorgappartementen, op de locatie van het voormalige American Roadhouse-terrein. Wat vroeger een evenementencentrum met kart- en bowlingbaan was, wordt nu getransformeerd naar een nieuwe woonomgeving met zorgfaciliteiten. Het project bestaat uit vier deelfases, 174 woningen, waarbij voor de eerste twee gebouwen (gebouw A en C) de uitvoering is gestart. Het project wordt gerealiseerd met een gezondheidscentrum inclusief een huisartsenpraktijk, apotheek en een nieuwe JBZ Dichtbij locatie.

Fase 2

Tankens Andel is gestart met de realisatie van gebouw C. Hier worden zorgappartementen gerealiseerd, waar mensen met zeer intensieve verpleegzorgvraag kunnen wonen. Santé Partners werkt samen met Bazalt Wonen, de gemeente en andere zorgpartners aan de woonzorg voor Zaltbommel en omstreken. De locatie van dit gebouw komt te staan ter hoogte van de Meander. Op de afbeelding hieronder is zichtbaar waar gebouw C wordt gerealiseerd.

Bazalt Wonen

Het project wordt uitgevoerd in opdracht van Bazalt Wonen, in samenwerking met dochteronderneming Bouwlinie en de gemeente Zaltbommel. 

Start Bouw

De symbolische startbouw vond plaats op 25 januari 2023.
Lees hier meer over de startbouw.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan