Naar overzicht
In uitvoering
Woningbouw
Particulieren
Andel (2024)

Wil je ruim wonen en staat jouw droomwoning in een rustige, autoluwe omgeving middenin het gezellige dorp Andel? Amaliahoff biedt zeven karakteristieke woningen, met een sfeervolle Mansarde kap. Een seniorenwoning, ook wel bekend als een levensloopbestendige woning, is een woning waarmee je bent voorbereid op de toekomst. Met een slaapkamer, badkamer en veel gebruiksoppervlakte op de begane grond. De woningen krijgen een voordeur met omlijsting. De  lichte accenten komen met de roeden terug in de raampartijen die de woning een klassieke uitstraling geven. De dwarskap met het Franse balkon zorgt voor een extra uitstraling van deze bijzonder leuke woningen! De woningen zijn gelegen in het hofje Amaliahof. De projectnaam  Amaliahoff heeft dezelfde herkomst als Keukenhoff, Langenhoff, Notenhoff en Bloesemhoff vernoemd naar een voormalige villa genaamd ‘t Hoff.

Energiezuinig
De woningen van het type "Amaliahoff" hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een luchtwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan