Naar overzicht

19 december 2023

In Wijk en Aalburg zijn in de periode 2003 t/m 2018 negen projecten ontwikkeld en gerealiseerd. Het ging om project “Kerkverreweide II fase 1”. In dit plan zijn 34 appartementen en 92 woningen ontwikkeld en gerealiseerd.

Op 9 maart 2023 is er een inloopavond geweest waarbij een nieuw verkavelingsplan is gepresenteerd voor “Kerkverreweide II fase 2”. Op de afbeelding hieronder is te zien hoe deze verkaveling eruit ziet. Een collega van Tankens Andel, was aanwezig om geïnteresseerden en omwonenden te woord te staan. Er waren natuurlijk verschillende vragen, maar ook mensen die interesse hebben om in de toekomst één van deze nieuwe woningen te kopen.

Start ontwikkeling eerste woningen
Inmiddels is er gestart met de ontwikkeling van de eerste 19 woningen. Het gaat om 15 rijwoningen en 4 patiowoningen. Op de afbeelding hieronder is met rood aangegeven om welke woningen het gaat.

Sneakpreview
Om u alvast enthousiast te maken voor dit project, delen we hier de allereerste artist impressions op onze site. Zo krijgt u alvast een beeld, welke woningen in de loop van 2024 als eerste in de verkoop zullen gaan!

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan